menu

Type Aluminium dicht/open

Type Aluminium dicht/open is een open rolhek of dicht rolluik met een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium (gesloten) profiel. Dat profiel is verbonden met een gepatenteerd tussenprofiel, dat standaard is voorzien van aluminium geleiders en een rolomkasting.

De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd. Voor het open rolhek bedraagt het doorzicht 85 procent. Het pantsergewicht voor het open rolhek is 9.0kg/m2, het pantsergewicht voor het dichte rolluik is 15.5kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geadoniseerde geleiders, voorzien van PVC geleidestrips. De Metacon ALU Q Dicht is een compleet vernieuwend rolluik inclusief Europese normering. De classificatie RC3 voor het dichte rolluik is getest volgens de Europese norm EN 1627:2011 met extra beveiligingsopties: mechanische of elektronische pensloten.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.