menu

Rolluiken

Bent u opzoek naar inbraakwerende rolluiken? Rolluiken zijn alleskunners: ze bieden veiligheid, privacy, verduistering, geluidswering en ook nog eens isolatie. Dat prettige gevoel van veiligheid en privacy in uw bedrijf, winkel, opslagruimte of woonhuis: dat wil toch iedereen? Nourdi Rolluikendealer levert deze veelzijdige krachtpatsers voor ramen en deuren uit eigen fabriek (en dus scherp geprijsd), op maat en altijd van de hoogste kwaliteit. Maar wij doen meer dan produceren: Nourdi monteert, repareert én onderhoudt uw rolluiken. En treedt onverhoopt een storing op, dan kunt u ons 24/7 bereiken en wij lossen het op.

Type 95 Perfo

Een inbraakwerend rolluik welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen voorzien van perforatie.

Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Dit rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Kenmerken
Vijf kenmerkende eigenschappen (unique selling points)

 1. Dit rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.
 2. Diverse nabewerkingen mogelijk zoals coating in RAL-kleur, uitvoering in RVS 304/316
 3. Visueel doorzicht van 70% middels het coaten van het pantser in een donkere kleur.
 4. Rolluiken kunnen worden voorzien van noodhandbediening en/of noodstroomvoorziening.
 5. Beveiliging in iedere situatie tegen inbraak en/of vandalisme.

Type 70-95 SD/Alu

Rolluik 70-95 SD/Alu, een inbraakwerend rolluik welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen, of aluminium bolvormige, lamellen.

Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Dit rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Kenmerken
Vijf kenmerkende eigenschappen (unique selling points)

 1. Dit rolluik (in staal) voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.
 2. Diverse nabewerkingen mogelijk zoals poedercoating in RAL-kleur, uitvoering in RVS 304/316.
 3. De 95 MM lamel kan worden voorzien van stansgaten 120 X 40 MM.
 4. Rolluiken kunnen worden voorzien van noodhandbediening en/of noodstroomvoorziening.
 5. Beveiliging in iedere situatie tegen inbraak en/of vandalisme.

Type Transparant

Een transparant rolluik met 6mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait. Daardoor rolt het rolluik vrijwel geluidloos op en heeft een zeer kleine oproldiameter.

De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd. Het onbelemmerde doorzicht bedraagt 85 procent. Het pantsergewicht is 10.8 kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geleiders, voorzien van PVC geleidestrips.

Type Transparant is een betaalbaar alternatief voor stalen rolhekken. De beveiligingsklasse is bouwkundig ZWAAR en getest volgens de NEN 5096. Matrix klasse 3.

Type Alluminium 100

Aluminium 100 is een inbraak-werend rolluik, dat standaard voorzien is van aluminium geleiders en een stalen rolomkasting.

Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, geëxtrudeerde brute aluminium vlakke lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard is het rolluik uitgerust met een 230 V elektrische buisaandrijving.

Vijf kenmerkende eigenschappen

 1. Er zijn diverse nabewerkingen mogelijk zoals poedercoating in RAL-kleur.
 2. De lamel kan worden voorzien van stansgaten 200 X 70 mm en lexaan-stroken voor algehele afsluiting.
 3. Rolluiken kunnen worden voorzien van noodhandbediening en/of noodstroomvoorziening.
 4. Beveiliging in iedere situatie tegen inbraak en/of vandalisme.
 5. Dit rolluik voldoet aan de door NCP gestelde eisen. Desgewenst kan bij oplevering een BORG-certificaat worden afgegeven.

Type Buis

Type Buis is een inbraak-werend oprolbaar buisrolhek, dat standaard is voorzien van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting.

Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen die onderling verbonden zijn met koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Het rolhek is standaard voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Vijf kenmerkende eigenschappen

 1. Goed toepasbaar voor etalages in winkelcentra.
 2. Diverse nabewerkingen mogelijk zoals poedercoating in RAL-kleur.
 3. Het rolhek heeft een visueel doorzicht van 80 procent.
 4. Het rolhek kan worden voorzien van noodhandbediening en/of noodstroomvoorziening.
 5. Beveiliging in elke situatie tegen inbraak en/of vandalisme.

Type Ruit

Type Ruit is een inbraak-werend oprolbaar striprolhek, standaard voorzien van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting.

Het pantser is opgebouwd uit platstripprofielen van staal, aluminium of RVS die zijn verbonden met koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Het rolhek is standaard voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Vijf kenmerkende eigenschappen

 1. Uitermate geschikt voor frequent gebruik in bijvoorbeeld parkeergarages.
 2. Perfect toe te passen in zeer grote uitvoeringen tot wel 60 m2.
 3. Diverse nabewerkingen mogelijk zoals poedercoating in RAL-kleur, uitvoering in brute/geanodiseerd aluminium en RVS 304/316.
 4. Het rolhek heeft een visuele doorzicht van 85 procent.
 5. Uitvoerbaar met horizontale middenstijl en spitspunten tussen de profielen

Type Light

Type Light is een inbraak-werend rolluik, standaard voorzien van staal verzinkte geleiders en een los bewegingsstel.

Het pantser is opgebouwd uit dubbelwandig geïsoleerde stalen, bolvormige lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst, voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard is het rolluik uitgerust met een 230 V elektrische buisaandrijving.

Vijf kenmerkende eigenschappen

 1. Vanwege de ruimtebesparende roltechniek en het sterke roldeurpantser is Type Light zeer geschikt voor intensief gebruikte hoge en vooral brede haldeuropeningen.
 2. Tegen meerprijs verkrijgbaar in vier kleuren: RAL 9002, 9006, 9007, 9016 of een RAL-kleur naar keuze.
 3. Door de speciale vorm van de lamellen is zeer weinig bovenruimte nodig.
 4. Rolluik kan worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters.
 5. Uitermate toepasbaar in een industriële omgeving voor warmte-isolatie en geluidsreducering.

Type Aluminium dicht/open

Type Aluminium dicht/open is een open rolhek of dicht rolluik met een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium (gesloten) profiel. Dat profiel is verbonden met een gepatenteerd tussenprofiel, dat standaard is voorzien van aluminium geleiders en een rolomkasting.

De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd. Voor het open rolhek bedraagt het doorzicht 85 procent. Het pantsergewicht voor het open rolhek is 9.0kg/m2, het pantsergewicht voor het dichte rolluik is 15.5kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geadoniseerde geleiders, voorzien van PVC geleidestrips. De Metacon ALU Q Dicht is een compleet vernieuwend rolluik inclusief Europese normering. De classificatie RC3 voor het dichte rolluik is getest volgens de Europese norm EN 1627:2011 met extra beveiligingsopties: mechanische of elektronische pensloten.

Type Schaarhek

Type Schaarhek is een inbraak-werend, schuifbaar schaarhek. Een schaarhek biedt een goede beveiligingswaarde en doorzicht, maar onderscheidt zich van andere rolluiksystemen door de klassieke uitstraling.

Dit ruimtebesparende hek kan op elke locatie worden toegepast en is ondanks zijn stevige uitvoering makkelijk te openen en sluiten. Schaarhekken worden vaak toegepast bij monumentale panden, banken, winkeletalages en portieken of voor de beveiliging van specifieke objecten binnen een museum.

Schaarhekken zijn inbraak-werend en bieden bovendien een uitstekend doorzicht. Het verschil zit in de scharende beweging waarmee het hek naar de zijkant wordt weggeschoven. Een volledig ingeschoven schaarhek vormt een compact pakket waardoor het u nooit in de weg zit. Een schaarhek is daarom een goede oplossing voor panden met weinig bovenruimte om een rolluik op te hangen.