menu

Type Schaarhek

Type Schaarhek is een inbraak-werend, schuifbaar schaarhek. Een schaarhek biedt een goede beveiligingswaarde en doorzicht, maar onderscheidt zich van andere rolluiksystemen door de klassieke uitstraling.

Dit ruimtebesparende hek kan op elke locatie worden toegepast en is ondanks zijn stevige uitvoering makkelijk te openen en sluiten. Schaarhekken worden vaak toegepast bij monumentale panden, banken, winkeletalages en portieken of voor de beveiliging van specifieke objecten binnen een museum.

Schaarhekken zijn inbraak-werend en bieden bovendien een uitstekend doorzicht. Het verschil zit in de scharende beweging waarmee het hek naar de zijkant wordt weggeschoven. Een volledig ingeschoven schaarhek vormt een compact pakket waardoor het u nooit in de weg zit. Een schaarhek is daarom een goede oplossing voor panden met weinig bovenruimte om een rolluik op te hangen.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.