menu
  • Screen zonwering voorbeeld
  • Screen zonwering voorbeeld

Sreens

Wilt u een screen zonwering plaatsen? Screen-zonweringen worden verticaal tegen uw gevel gemonteerd. Hierdoor zijn ze veel minder prominent zichtbaar en blijft het uiterlijk van uw woning mooi strak. In Nederland wordt hij dan ook heel vaak toegepast bij appartementen of op de hogere etages van eengezinswoningen.

Screens worden net als buitenjaloezieën vaak gebruikt om oververhitting in energieneutrale woningen te voorkomen. Mooi, functioneel en een hoog rendement. Ourdi geeft u advies en zorgt voor vakkundig inmeten en plaatsen. Zo kunt u jarenlang genieten van het comfort dat uw mySun screen u geeft.

Met de Sonate screens creëert u op een stijlvolle manier een aangenaam binnenklimaat. Binnen een heerlijke koele omgeving. Buiten warm en zonnig. De Sonate screens zijn zéér elegant vormgegeven en doen geen afbreuk aan de gevel van uw huis of kantoorpand. Met maximale breedte van 5 meter en een maximale hoogte van 3 meter kan de Sonate screen toegepast worden in vele situaties.

Het elegante en moderne design van de Sonate-lijn is ook in de screen duidelijk zichtbaar. Juist als u niet voor een standaard rechte of afgeschuinde kap wilt kiezen is de Sonate screen een uitstekende oplossing. Door het slimme design heeft u een prettig binnenklimaat en worden hinderlijke zonnestralen geweerd, dankzij de innovatieve ritsgeleiding. Deze maakt de screen zeer windvast, terwijl het zicht naar buiten toe behouden blijft. Zo geniet u optimaal van de zon, juist op de momenten dat u het wilt.

Een screen zonwering plaatsen?

Wij leveren snel en zijn 24/7 bereikbaar. Vraag hier de offerte aan.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.