menu
  • Rolluik mini voorbeeld
  • Rolluik mini voorbeeld

Rolluik mini

Wilt u een rolluik mini plaatsen? Een rolluik mini is één van de meest veelzijdige producten. De verduistering is uniek en de warmte- en geluidswerende eigenschappen zijn door de hoge isolerende werking optimaal. Daarnaast heeft het ook een inbraakwerend effect.

De slimste keuze als u overdag een kamer donker en koel wilt houden én s’avonds veilig en warm. Nourdi neemt u mee langs de belangrijkste keuzes. Zo heeft u straks gegarandeerd het juiste rolluik aan uw gevel.

Een rolluik mini sluit een raam volledig af. Dit zorgt voor maximale verduistering, maar ook voor stilstaande isolerende lucht tussen product en raam. Zo houdt u in de zomer licht, geluid en warmte buiten én in de winter uw warmte binnen. Als u dit combineert met volautomatische bediening of met de APP, dan is uw grip maximaal. De keuze voor de juiste lamel wordt bepaald door de functie en de omstandigheden. Gaat het u om alleen om licht-, geluid- en warmtewering, dan is een lamel met sterkte 2 goed. Komt het rolluik te hangen in heftige windomstandigheden op grote hoogte of aan de kust, dan is lamelsterkte 4 de juiste keuze. De lamelsterkte geeft ook de mate van inbraakwerendheid aan van het lamel. Het is belangrijk om tot de juiste keuzes te komen. Nourdi kan u daarmee helpen.

Alle rolluiken mini worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten, maar het oog wil ook wat. De vorm die u kiest voor uw rolluik mini moet u vooral zelf mooi vinden. Voor beide vormen is wat te zeggen. De schuine behuizing zal het meest wegvallen in het kozijn en houdt rekening met de lichtinval. Rond maakt juist een contrast en zal meer opvallen. Maar uiteindelijk moet het mooi combineren met de gevel waar aan de rolluiken komen te hangen. Gevormd of geperst. Naast de vormkeuze bieden we ook 2 materialen voor de behuizing. Je kan kiezen voor een behuizing die gemaakt is uit gevormd tweezijdig gecoat aluminium plaatmateriaal. De coating geeft een goede bescherming tegen het weer en wanneer uw rolluik mini niet op een kwetsbare plek hangt is dit een goede keuze. Geperst aluminium geeft een stijvere behuizing die daardoor minder kwetsbaar is. De keuze is aan u.

Een rolluik mini plaatsen?

Wij leveren snel en zijn 24/7 bereikbaar. Vraag hier de offerte aan.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.