menu
  • Markiezen voorbeeld
  • Markiezen voorbeeld
  • Markiezen voorbeeld

Markiezen

Wilt u een markies plaatsen? De markies is de koning van de zonweringen. Al eeuwenlang verfraaien mensen hun statige panden met prachtige markiezen om de zon te weren en de gevel te verfraaien. En dat gebeurt nog altijd.

Of u nu kiest voor aluminium markiezen, traditioneel hout of de renovatie van uw oude markies: wij leveren vak- en maatwerk.

Hout of aluminium

Met de verschillende modellen in ons assortiment heeft u keuze uit meerdere oplossingen om een grotere uitval of juist een hogere doorloophoogte te realiseren. Met een grote diversiteit aan uitvoeringen is er een oplossing voor vrijwel elk raam. Grote en kleine ramen krijgen een nostalgische uitstraling met markiezen. Markiezen zijn volledig naar uw wensen uitvoerbaar in de traditionele houten uitvoering of in een onderhoudsvriendelijk aluminium uitvoering.

Het juiste doek maakt het verschil

Onze zonweringen zijn gemaakt van doeken uit de beste weverijen, waarbij u de keuze heeft uit honderden verschillende dessins. Inspiratie kunt u opdoen uit een stalenboek vol klassieke, stijlvolle en moderne kleurencombinaties.

Bescherm uw scherm

Weer en wind hebben op den duur invloed op de uitstraling van het doek. Volautomatische bediening door zon- en windsensoren beschermt uw scherm beter en voorkomt schade door weersinvloeden. Tip: maak uw scherm APP Ready. Zo kunt u op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de zonwering met uw smartphone bedienen.

Zo kunt u het scherm bedienen

Schakelaar De meest eenvoudige en heldere bedieningsmogelijkheid. Met een simpele druk op de knop doet het scherm wat u wilt. Helemaal uit of slechts een klein stukje.

Volautomatisch Daarmee wordt uw scherm bediend via sensoren. Is er zon, dan gaat uw scherm uit. Is er te veel wind of is de zon weer verdwenen, dan gaat het scherm vanzelf weer in. Zo blijft het doek goed beschermd en gaat het aantoonbaar langer mee.

App ready De motoren in de schermen zijn APP READY. Met de Somfy Connexoon io verbindt u uw scherm met wifi en kunt u het scherm op afstand bedienen met de Somfy app op uw telefoon.

Een markies plaatsen?

Wij leveren snel en zijn 24/7 bereikbaar. Vraag hier de offerte aan.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.