menu
  • Uitval scherm voorbeeld
  • Uitval scherm voorbeeld

Uitval schermen

Wilt u een uitval scherm plaatsen? De herkomst van de term uitval-zonnescherm ligt in het verleden. Als men vroeger het koord losmaakte, viel het scherm letterlijk open door het gewicht van de frontlijst.

Tegenwoordig wordt zo goed als elk scherm bediend met een motor en is er van uitval geen sprake. Wat gebleven is, is de toepasbaarheid van dit type zonnescherm. Zo goed als elk raam kan voorzien worden van een uitvalscherm.

Zicht naar buiten

Met een maximaal breedte van vijf meter houdt het uitvalscherm de zon buiten vrijwel elk raam. Het scherm geeft een aangename binnentemperatuur, terwijl u het zicht naar buiten houdt. Dat is ook binnen maximaal genieten van een prachtige zomerdag.

Hoogwaardige kwaliteit en techniek

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten. De slanke behuizing is volledig gesloten, waardoor het scherm optimaal beschermd is tegen wind en water. Daarnaast is er een ruime keuze in kleuren, doek en bedieningsmogelijkheden. Schakelaar, afstandsbediening, volautomatisch of met APP Ready? De keuze is aan u.

Het juiste doek maakt het verschil

Onze zonweringen zijn gemaakt van doeken uit de beste weverijen, waarbij u de keuze heeft uit honderden verschillende dessins. Inspiratie kunt u opdoen uit een stalenboek vol klassieke, stijlvolle en moderne kleurencombinaties.

Bescherm uw uitval scherm

Weer en wind hebben op den duur invloed op de uitstraling van het doek. Volautomatische bediening door zon- en windsensoren beschermt uw scherm beter en voorkomt schade door weersinvloeden. Tip: maak uw scherm APP Ready. Zo kunt u op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de zonwering met uw smartphone bedienen.

Zo kunt u de uitval scherm bedienen

Schakelaar De meest eenvoudige en heldere bedieningsmogelijkheid. Met een simpele druk op de knop doet het scherm wat u wilt. Helemaal uit of slechts een klein stukje.

Volautomatisch Daarmee wordt uw scherm bediend via sensoren. Is er zon, dan gaat uw scherm uit. Is er te veel wind of is de zon weer verdwenen, dan gaat het scherm vanzelf weer in. Zo blijft het doek goed beschermd en gaat het aantoonbaar langer mee.

App ready De motoren in de schermen zijn APP READY. Met de Somfy Connexoon io verbindt u uw scherm met wifi en kunt u het scherm op afstand bedienen met de Somfy app op uw telefoon.

Een uitval scherm plaatsen?

Wij leveren snel en zijn 24/7 bereikbaar. Vraag hier de offerte aan.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.