menu
  • Knikarm scherm voorbeeld
  • Knikarm scherm voorbeeld
  • Knikarm scherm voorbeeld
  • Knikarm scherm voorbeeld
  • Knikarm scherm voorbeeld
  • Knikarm scherm voorbeeld

Knikarm scherm

Wilt u een knikarm scherm plaatsen? Knik-armterrasschermen zorgen verreweg voor de meeste schaduw op de Nederlandse terrassen. Het grote oppervlak en de prettige doorloophoogte zijn de belangrijkste redenen om juist voor dit type zonwering te kiezen.

Of u nu gaat voor design, toepassingsmogelijkheden of prijs: u vindt het scherm dat bij u past. Wij maken het scherm van uw keuze op maat en zorgen altijd voor een vakkundige montage.

Optimaal comfort

Het knik-armterrasscherm zorgt met een maximale uitval van drie meter en maximale breedte van zes meter voor optimaal comfort op warme zomerdagen. Dit stijlvolle knik-armterrasscherm kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, afwerking en moderne vormgeving. Het fraaie design doet open of gesloten geen afbreuk aan uw gevel.

Het juiste doek maakt het verschil

Onze zonweringen zijn gemaakt van doeken uit de beste weverijen, waarbij u de keuze heeft uit honderden verschillende dessins. Inspiratie kunt u opdoen uit een stalenboek vol klassieke, stijlvolle en moderne kleurencombinaties.

Bescherm uw knikarm scherm

Weer en wind hebben op den duur invloed op de uitstraling van het doek. Volautomatische bediening door zon- en windsensoren beschermt uw scherm beter en voorkomt schade door weersinvloeden. Tip: maak uw scherm APP Ready. Zo kunt u op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de zonwering met uw smartphone bedienen.

Zo kunt u de knikarm scherm bedienen

Schakelaar De meest eenvoudige en heldere bedieningsmogelijkheid. Met een simpele druk op de knop doet het scherm wat u wilt. Helemaal uit of slechts een klein stukje.

Volautomatisch Daarmee wordt uw scherm bediend via sensoren. Is er zon, dan gaat uw scherm uit. Is er te veel wind of is de zon weer verdwenen, dan gaat het scherm vanzelf weer in. Zo blijft het doek goed beschermd en gaat het aantoonbaar langer mee.

App ready De motoren in de schermen zijn APP READY. Met de Somfy Connexoon io verbindt u uw scherm met wifi en kunt u het scherm op afstand bedienen met de Somfy app op uw telefoon.

Een knikarm scherm plaatsen?

Wij leveren snel en zijn 24/7 bereikbaar. Vraag hier de offerte aan.

Vraag een offerte aan

GRATIS INMETEN & VRIJBLIJVEND ADVIES
Deze website geeft u een globaal beeld van de vele mogelijkheden die wij bieden. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.